Panganggo:StefanusRA/Rika Weruh Ora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Kiye kuwe kumpulane kabeh "Rika Weruh Ora" sing sumber asline asale sekang WBI sing dikoleksi nang Bennylin nang kene terus disusun maning miturut tanggal nang Kenrick95

Rika Weruh Ora[sunting | besut sumber]

Januari[sunting | besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/1 Januari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/2 Januari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/3 Januari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/4 Januari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/5 Januari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/6 Januari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/7 Januari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/8 Januari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/9 Januari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/10 Januari

  • "... nek Propinsi Jawa Tengah ditetapna secara administratif dadi propinsi miturut Undang-Undang Nomer 10 taun 1950?"
  • "... nek nang India lan Filipina, dhuwet utawa juwet uga dipangani kaya nang tlatah Jawa? Dhuwet sing matèng dipangani dicampur karo uyah lan bisa uga ditambahi gula."
  • "... nek Mahabharata kuwe salah sijining karya sastra kuno sekang India sing isiné ana wolulas kitab?"
  • "... nek sing ngibing Ebeg, salah siji tari tradisional khas Banyumasan, nek wis kesurupan tingkahe pada aneh-aneh, ana sing mangan beling, mangan geni, ana sing polahe dadi kaya kewan? Kesenian kiye mirip karo Jathilan, Jaran Kepang utawa Kuda Lumping sing populer nang wilayah liyane."
  • "... nek ramane Chris John, Djohan Tjahjadi sing bekas petinju amatir, nglatih Chris John karo adine Adrian awit umur cilik, yakuwe sekitar umur nem taun?"
  • "... nek Kali Serayu kuwe kali sing ngalir nang wilayah kidul Propinsi Jawa Tengah?"
  • "... nek kebiasaan ngombe teh poci utawa moci uwis jadi tradisi kanggone wong Tegal, kiye disebabake pertumbuhan pabrik-pabrik teh ning Tegal taun 1930-an sing nyebabna timbule tradisi kuwe?"
  • "... nek awu vulkanik kuwe awu sing asale sekang gunung api? Awu vulkanik bisa metu nek gunung api kuwe njeblug."
  • "... nek Benteng Pendem nang Cilacap kuwe bekas markas pertahananane tentara Landa sing dibangun tuk sending sekang tahun 1861 nganti 1879, lan ambane 6,5 hektar?"
  • "... nek Kuntulan kuwe jenis kesenian Islami sing dasare sekang gerakan jurus-jurus silat, ning gerakane dimodifikasi ben dadi apik?"
  • "... nek Kenthong kuwe digawe sekang tugelan pring sing dibolongi sedawa ros nang pinggire? Jaman gemiyen fungsi utamane nggo alat woro-woro, lan siki umume fungsine mung nggo kesenian pertunjukan lan uga hiasan nang omah-omah."
  • "... nek Pahonjean kuwe salah siji desa nang Majenang, Cilacap? Kata kuwe asale sekang honje (basa Sunda, nek basa Jawane onje utawa kecombrang), sing biasane dinggo campuran rujak uleg apa rujak bebek."
  • "... nek Sroto Sokaraja karo getuk goreng kuwe panganan khas sekang Sokaraja, salah siji kecamatan nang Kabupaten Banyumas?"
  • "... nek kinjeng utawa uga diarani semprang lan coblang, kuwe srangga sing arang ana nang papan sing adoh karo banyu? Banyu kiye papané kanggo ngendhog lan ngentèkaké anak-anaké."
  • "... nek semangka kuwe tanduran mrambat sing asalé sekang dhaérah setengah gurun nang Afrika bagéyan kidul?"
  • "... nek Sulasih-Sulandono kuwe legenda kondang sing urip nang wilayah pantura, utamane nang sekitar Pemalang tekan Pekalongan?"
  • "... nek kalendher Masehi, utawa uga diarani kalendher Gregorian, kuwe diciptakna jalaran kalendher Julian digagas uwis kurang akurat? Kuwe amarga wiwitan musim semi soyo maju, dadi perayaan Paskah sing uwis disarujuki wong kabeh dadi ora tepat maning."
  • "... nek nang saben 378 dina, Bumi, Saturnus, karo Srengenge bakal ana nang siji garis lurus?"
  • "... nek Dialek Banten Lor utawa Jawa Serang kuwe dituturna utamane nang sisih lor Kabupaten Serang, Propinsi Banten? Dialek Banten Lor kiye dianggep dialek basa Jawa kuna tur akeh kenang pengaruh basa Sunda karo basa Betawi."
  • "... nek Mozart kuwe nduwe jeneng asli Johannes Chrysostomus Wolfgangus Gottlieb Mozart? Dheweke komponis musik klasik Eropa sing paling penting lan paling kondang nang donya."
  • "... nek negara Thailand jaman ganu cokan diarani Siam? Kata "Thai" (ไทย) nang basa Thai kuwe maknane kebebasan. "
  • "... nek Sate Tegal kuwe sate khas sekang daerah Tegal sing digawe sekang daging kambing utawa domba enom?"
  • "... nek Pelem kuwe asalé sekang nagara India? Tanduran pelem banjur nyebar nang tlatah tropis liyane, kalebu Asia Tenggara lan Indonesia."
  • "... nek Marie Curie kuwe wong wadon sing olih Hadiah Nobel nang rong bidang? Dheweke menangna Nobel Fisika taun 1903 lan Nobel Kimia taun 1911, lan bareng karo garwane Pierre Curie uga nemokna unsur radium."
  • "... nek legenda Raden Kamandaka dikenal ora mung nang daerah Banyumasan, legenda kiye uga dikenal nang tanah Sunda? Nang tanah Sunda biasane diarani legenda Lutung Kasarung."
  • "... nek Waduk Mrican, sing panggonane 10 km sekang pusat kota Banjarnegara, kuwe jeneng resmine Bendungan Panglima Besar Sudirman? Waduk kiye sejatine PLTA kanggo nyukupi kebutuhan listrik Jawa Bagian Kulon karo Bali."
  • "... nek sastrawan kondang Banyumas Ahmad Tohari uwis nglairna novel Ronggeng Dukuh Paruk taun 1982, lan karya kuwe diadaptasi maning dadi filem sing arane Sang Penari taun 2011?"
  • "... nék saben taun konsumen Amerika Serikat kuwe mangan 1,27 milyar kg cokelat, meh separone sekang kabeh pasokan donya?"
  • "... nék pemain sepak bola Italia, Raimundo Orsi bali maning ming stadion sedina seuwise final Piala Dunia 1934 nggo nidokna tendangan lengkunge sing spektakular, sementara para juru foto wis siap-siap nggo njikot gambar sing nyiptakna gol kemenangan nang babak final? Orsi njajal lewih sekang ping 20 mbaleni tendangan sing pada nang nggon sing padha, ningen gagal baen!"
  • "... nék jeneng lengkap pengarang buku seri detektif Agatha Christie kuwe Agatha May Clarissa Miller Christie Mallowan?
  • "... nék Liga Inggris kuwe kompetisi Bal-balan paling akeh ditonton sadonya?"
  • "... nék Napoleon Bonaparte seneng banget karo jaran sing wernane putih, nganti dheweke duwe sekurang-kurange 50 ekor!""
  • "... nék Hitler dipilih nang Majalah "Time" dadi "Tokoh Taun Kiye" dong taun 1938?"
  • " ... nék Benediktus IX kepilih dadi paus dong umure 11 taun? Dheweke uga siji-sijine paus sing njabat nganti ping 3 nang periode sing kepisah!"
  • " ... nék baya sing tembe netes gedhene ping telune ukuran endog baya, panggonane sedurunge lair?"
  • "... nék pemerentah Indonesia kudu nalangi ora kurang sekang Rp 660 triliun jaminan maring dana masyarakat dong kedaden "krismon"? Angka kiye gutul 60%-ne sekang PDB Indonesia taun 1999 lan paling larang sajroning sejarah pemulihan perbankan nang donya."
  • "... nék dhewek lagi krasa kesel, tuli otak lan awak-e dhewek ngetokna reaksi lan kerja ekstra nganti ngasilna zat-zat kimia lan hormon sing teyeng ngasilna air mata?"
  • "... nék rata-rata won wadon ngucapna 7.000 tembung sedinane, anggere wong lanang mung 2.000 tembung?"
  • "... nék sekitare 90% penderita penyakit lupus kuwe wong wadon?
  • "... nék rata-rata wong kelangan 40 gutul 100 ler rambut saben dinane?"
  • "... nék iwak dudu pakan alamine kucing? Nenek moyange kucing kuwe asale sekang daerah gurun lan nang kana kuwe iwak angel digolet, mulane kuwe pakane kucing yakuwe tikus, manuk, lan srangga. Dong Perang Donya II, daging dadi larang lan angel goletane. Mulane kuwe sing gawe pakan kucing banjur ngganti karo iwak nggo dadi sumber protein sing murah."
  • "... nék ana wong anyar, asu, utawa kucing anyar nang omah teyeng maraih kucing dadi stres?"
  • "... nék ular mbutuhna wektu nganti 50 jam nggo mencerna katak siji?"
  • "... nék biaya nggawe filme Titanic kuwe AS$200 juta, sementara biaya nggo gawe kapal kuwe dewek sekiye sekitare AS$123 juta?"

Februari[sunting | besut sumber]

{{{title}}}
Kipas Dano, buchae jenis tanseon

Wikipedia:Rika Weruh Ora/7 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/8 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/9 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/10 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/11 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/12 Februari

  • "... nék suhu paling adem sing tau dicathet nang donya yakuwe –89,44° Celsius nang Stasiun Vostok, Antarktika, dong tanggal 21 Juli 1983?"
  • "... nék nang sawijining survei taun 2000 ditemokna jejak kokain nang 99% duit kertas Inggris nang London?"
  • "... nék telu unsur sing paling akeh ana nang alam kuwe hidrogen, helium, lan oksigen?"
  • "... nék dong taun 1799, dokter John Ferriar nemokna pengaruh godhong-godhong garing sekang tanduran "foxglove", digitalis purpurea, kanggo jantung? Nganti seprene digitalis egin digunakna nang pengobatan jantung, jalaran teyeng memperlambat denyut jantung lan ningkatna kekuatan kontraksi jantung uga jumlah getih sing dipompa saben denyut jantung."
  • "... nék tanduran tapak dara (Catharanthus roseus), sing asale sekang Madagaskar, digunakna nggo nambani leukemia?"
  • "... nék rakyat Tiongkok wis nganggo aluminium wiwit taun 300, angger bangsa-bangsa Barat malah nembe nemokna dong taun 1827?"
  • "... nék Perang Saudara Amerika nghasilna lewih sekang 400.000 pecandu morfin? Mulane kuwe, kecanduan morfin banjur disebut dadi 'penyakit tentara'."
  • "... nék umur rata-ratane nyamuk kuwe mung rong minggu?"
  • "... nék Aspirin gaweyane Bayer kuwe obat pertama sing dipasarna nganggo bentuk tablet? Obat kiye maune didol taun 1899 nganggo bentuk bubuk, ningen dong taun 1900 didadekna tablet sing teyeng larut nang banyu."

Wikipedia:Rika Weruh Ora/17 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/18 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/19 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/20 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/21 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/22 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/23 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/24 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/25 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/26 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/27 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/28 Februari

Wikipedia:Rika Weruh Ora/29 Februari

Maret[sunting | besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/1 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/2 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/3 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/4 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/5 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/6 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/7 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/8 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/9 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/10 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/11 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/12 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/13 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/14 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/15 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/16 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/17 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/18 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/19 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/20 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/21 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/22 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/23 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/24 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/25 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/26 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/27 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/28 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/29 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/30 Maret

Wikipedia:Rika Weruh Ora/31 Maret

April[sunting | besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/1 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/2 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/3 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/4 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/5 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/6 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/7 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/8 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/9 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/10 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/11 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/12 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/13 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/14 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/15 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/16 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/17 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/18 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/19 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/20 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/21 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/22 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/23 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/24 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/25 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/26 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/27 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/28 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/29 April

Wikipedia:Rika Weruh Ora/30 April

Mei[sunting | besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/1 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/2 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/3 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/4 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/5 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/6 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/7 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/8 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/9 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/10 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/11 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/12 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/13 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/14 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/15 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/16 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/17 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/18 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/19 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/20 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/21 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/22 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/23 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/24 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/25 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/26 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/27 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/28 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/29 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/30 Mei

Wikipedia:Rika Weruh Ora/31 Mei

Juni[sunting | besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/1 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/2 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/3 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/4 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/5 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/6 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/7 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/8 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/9 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/10 Juni

"... nék Sadranan kuwe rangkean kagiatan keagamaan sing dilakoni nang wulan Ruwah sedurunge wulan Ramadhan (Puasa)?"

Wikipedia:Rika Weruh Ora/12 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/13 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/14 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/15 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/16 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/17 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/18 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/19 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/20 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/21 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/22 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/23 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/24 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/25 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/26 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/27 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/28 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/29 Juni

Wikipedia:Rika Weruh Ora/30 Juni

Juli[sunting | besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/1 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/2 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/3 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/4 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/5 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/6 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/7 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/8 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/9 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/10 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/11 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/12 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/13 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/14 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/15 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/16 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/17 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/18 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/19 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/20 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/21 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/22 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/23 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/24 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/25 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/26 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/27 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/28 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/29 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/30 Juli

Wikipedia:Rika Weruh Ora/31 Juli

Agustus[sunting | besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/1 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/2 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/3 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/4 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/5 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/6 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/7 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/8 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/9 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/10 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/11 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/12 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/13 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/14 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/15 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/16 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/17 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/18 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/19 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/20 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/21 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/22 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/23 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/24 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/25 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/26 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/27 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/28 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/29 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/30 Agustus

Wikipedia:Rika Weruh Ora/31 Agustus

September[sunting | besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/1 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/2 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/3 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/4 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/5 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/7 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/8 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/6 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/9 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/10 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/11 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/12 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/13 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/14 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/15 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/16 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/17 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/18 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/19 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/20 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/21 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/22 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/23 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/24 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/25 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/26 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/27 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/28 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/29 September

Wikipedia:Rika Weruh Ora/30 September

Oktober[sunting | besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/1 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/2 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/3 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/4 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/5 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/6 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/7 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/8 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/9 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/10 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/11 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/12 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/13 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/14 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/15 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/16 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/17 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/18 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/19 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/20 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/21 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/22 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/23 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/24 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/25 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/26 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/27 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/28 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/29 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/30 Oktober

Wikipedia:Rika Weruh Ora/31 Oktober

November[sunting | besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/1 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/2 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/3 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/4 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/5 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/6 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/7 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/8 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/9 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/10 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/11 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/12 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/13 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/14 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/15 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/16 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/17 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/18 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/19 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/20 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/21 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/22 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/23 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/24 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/25 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/26 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/27 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/28 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/29 November

Wikipedia:Rika Weruh Ora/30 November

Desember[sunting | besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/1 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/2 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/3 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/4 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/5 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/6 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/7 Desember


Wikipedia:Rika Weruh Ora/9 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/10 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/11 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/12 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/13 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/14 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/15 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/16 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/17 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/18 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/19 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/20 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/22 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/21 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/23 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/24 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/25 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/26 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/27 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/28 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/29 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/30 Desember

Wikipedia:Rika Weruh Ora/31 Desember

Deleng uga[sunting | besut sumber]