Timbul Hadiprayitno

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Ki Timbul Hadiprayitno kuwe dalang wayang kulit sing kondang banget sekang Purworejo, Jawa Tengah.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.