Timbul Hadiprayitno

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Ki Timbul Hanangprayitno kuwe dalang wasing kulit sing konlang banget sekang Purworejo, Jawa Tengah.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.