Wikipedia:Portal komunitas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Sugeng teka nang Portal Komunitas Puzzle stub.png Wikipedia Basa Banyumasan

Bawor1s.JPG
Gunungan.JPG

Portal komunitas kuwe utamané kanggo nggoleti informasi bab apa baen sing ana nang Wikipedia basa Banyumasan. Rika teyeng nggoleti informasi bab gawéan apa baén sing kudu dirampungna nang kene, lan maca utawa nglapurna warta bab kagiatan anyar nang Wikipedia basa Banyumasan.


Apa sing diarani artikel | Daftar Artikel Dhasar | Babel | Kanggo sing ora ngerti basa Jawa | FAQ panyuntingan | Cara nganggo interwiki | Disambiguasi | FAQ bab Wikipedia | Kawicaksanan ing Wikipedia | Kawicaksanan wewadi | Kasalahan kang umum ing Wikipedia | Kauntungan duwé akun | Panduan tata-letak | Paugeran ejaan | Pedoman penggunaan kata | Panyangkalan medis | Panyangkalan umum | Peraturan-peraturan ing Wikipedia | Perihal | Peringatan pemberitahuan isi cerita | Bab kaca owah-owahan | Ringkesan panyuntingan | Suntingan Prasaja | Tetep tenang | Tulung panganggo anyar aja diwedèn-wedèni | Tulisan rintisan | Tutorial | Vandalisme


Nuvola apps bookcase.png Paugeran


Aja mangu-mangu nyunting artikel | Nyunting kaca | Miwiti kaca anyar | Paugeran maringi nami artikel | Paugeran mènèhi kategori | Wiki Markup | Tata letak | Pasang Aksara (Ejaan) | Bangun jaringan kaca | Disambiguasi | Etika |Aja kabebanan aturan | Kutipen sumber tulisan | Tapak astani urun-rembug panjenengan ing kaca dhiskusi | Aja nyerang pribadi | Mlebu log sadurungé ngayahi panyuntingan drastis | Pencekalan lan pamblokiran


Januari 2012

Nuvola apps amarok.png 8: Wikipedia basa Banyumasan wis gutul artikel sing kaping-9.000
Nuvola apps amarok.png 4: Wikipedia basa Banyumasan wis gutul artikel sing kaping-8.000


Desember 2011

Nuvola apps amarok.png 28: Wikipedia basa Banyumasan wis gutul artikel sing kaping-7.000
Nuvola apps amarok.png 24: Wikipedia basa Banyumasan wis gutul artikel sing kaping-6.000
Nuvola apps amarok.png 19: Wikipedia basa Banyumasan wis gutul artikel sing kaping-5.000

Oktober 2011

Wikipedia-info.png 26: Kaca Utama neng Wikipedia basa Banyumasan wis diganti
Nuvola apps krita.png 15: Naval Scene ngusulna nek Kaca Utama diganti tampilane lan artikel pilihan uga diganti artikel sejen

Sepetember 2011

Nuvola apps krita.png 21: StefanusRA dadi pangurus anyar nang Wikipedia basa Banyumasan