Parembugan Wikipedia:Portal komunitas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Proyek Geografi[besut sumber]

Kanggo ngisi artikel nang Wikipedia Banyumasan kiye ayo pada melu rewang-rewang ing proyek Geografi. Carane klik pranala kiye: Proyek Geografi

Proyek liya[besut sumber]

pak kula niki lare watukumpul, nopo wonten kemungkinan pengembangan sing sektor pariwisata, mudah-mudahan pak camat watukumpul kalih pak warno lurahe maca,

catatan: kirim gambar sing sae-sae sekitar kecamatan mungke kulo bantu inputan kangge portale tiang pemalang lansekitare


ttd slamet/wawan/didi

Warung Kopi[besut sumber]

Sugeng dalu, Wikipedia:Warung Kopi sampun kula unggah. Mangga dipun kersani. Jebul wis ana Wikipedia:Dopokan :P. Bennylin 07:45, 2 Maret 2011 (UTC)

Tampilan portal komunitas[besut sumber]

Tampilan halaman kiye arep ana owah-owaham sing gedhe. Empu 13:57, 26 Maret 2011 (UTC)