Wikipedia:Hubungi kami

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Hubungi kami
Informasi dasar Wikipedia
Sugeng maca
Sapa sing nulis Wikipedia
Kontribusi kanggo Wikipedia
Artikel pertama Rika
Nyunting halaman
Pedoman ringkes
Pancapilar!
Hubungi kami
Tutorial
Pengantar
Tanya jawab
Pitulung:Isi
Sugeng teka!

Mengenai Wikipedia[sunting | sunting sumber]

Wikipedia kuwe ensiklopedia isi bebas sing dimolai kawit taun 2001 (versi basa Indonesia dimulai taun 2003, basa Jawa kawit taun 2004, nek basa Banyumasan kawit taun 2006). Artikel-artikel nang Wikipedia kuwe hasil kolaborasi sekang kabeh penulis-penulis sedonya. Situs kiye jane situs wiki, sing artine sapa baen olih tur bisa nyunting artikel, mbenerna uga nambah informasi, carane mung ngeklik pranala sunting sing ana nang sisi duwur nang saben kaca/halaman. (baca sekumplite bab Wikipedia...)

Isi artikel[sunting | sunting sumber]

Angger ana isi artikel sing salah utawa Rika kepengin nglengkapi isine artikel, gari baen di-klik tab sunting nang duwur halaman lan langsung dandani artikel kuwe mau.

Angger ana artikel sing miturute Rika uwis "derusak" nang wong-wong sing ora tanggung jawab (isi artikele ora pas karo judule, mencaci maki, rasisme dll.) utawa isine kurang pas (ditulis ningen ora nganggo sudut pandang sing netral), monggo dijajal mbalekna maring versi sedurunge utawa hubungi pangurus.

Pitakonan liyane[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]