Wikipedia:Sugeng maca

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Sugeng rawuh nang Wikipedia basa Banyumasan

Cithakan:Bukan bak pasir

Wikipedia kuwe ensiklopedia bebas sing ditulis bareng-bareng sacara gotong-royong nang panganggone kabeh. Situs kiye kuwe anu WikiWiki, sing artine sapa baen, klebu Rika, teyeng ngowahi utawa nyunting saben artikel sing ana, carane yakuwe ngeklik pranala sunting sing ana nang bagiyan nduwur sisi tengen kabeh artikel Wikipedia.


Sedulur Banyumasan, Mangga nglengkapi Wikipédia Basa Banyumasan. Sedulur kabéh olih nambah, ngobah, nyisipna mbuh tulisan apa gambar, sing penting apa baén sing dimuat kuwe ora nyalaih aturan pemeréntah, agama, tata krama lan liya-liyané, artiné sing pantes-pantes utawa wajar. Mangga juga deleng halaman takon (FAQ) sing cokan dadi pitakonan, uga kaca pitulung/rewang (hélp) nggo nggolét bantuan nyunting nang Wikipedia Banyumasan kiyé. Nggo njajal mangga njajal nyunting nang kothak njajal! Isi Wikipedia kuwé debawah naungan Lisénsi Dokuméntasi Bébas GNU, dadi aturané bébas ning sing manut aturan umum lan bertanggungjawab. Deleng juga aturan-aturan Hak Cipta sing mengatur bab latar belakang hak cipta, sumber terbuka, lan isi bébas.

Mangga kakang-kakang lan mbekayu-mbekayu ...


Komunitas Wikipedia[besut sumber]