Hak Cipta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Hak cipta kuwe hak eksklusif nggo pencipta utawa penerima hak kanggo ngumumna utawa nyebarna ciptaane sing ora mengurangi pembatasan-pembatasan miturut peraturan perundang-undangan الشيخ٧٦ سكس عربي سكس عربي سكس عربي ياسين التهامي الشيخ ياسين التهامي berlaku. Nang Indonesia, masalah hak cipta kiye diatur nang Undang-undang Hak Cipta No.19 Tahun 2002.

Pranala Jaba


mBalik ming: