Hak Cipta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Hak cipta kuwe hak eksklusif nggo pencipta utawa penerima hak kanggo ngumumna utawa nyebarna ciptaane sing ora mengurangi pembatasan-pembatasan miturut peraturan perundang-undangan sing berlaku.

Nang Indonesia, masalah hak cipta kiye diatur nang Undang-undang Hak Cipta No.19 Tahun 2002.

Pranala Jaba


mBalik ming: