Wikipedia:ProyekWiki Formula Satu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
WPF1logo.png
Gtk-redo-ltr.svg PW:F1

Iki ProyekWiki Formula Satu nggo ngembangna artikel balapan Formula Satu.

Tujuane[besut sumber]

  1. Ben artikel F1 lewih lengkap (yangapan nggo kategori pembalap lan tim).
  2. Ben senggal lan anyari artikel-artikel hasil balapan Formula Satu sing saiki.

Sing arep dilakukan[besut sumber]

  1. Mbeneri (utawa ngelengkapi) artikel sing wis ana, kususe artikel-artikel sing esih stub.
  2. Gawe artikel anyar: pembalap (yang sudah tidak aktif), tim/konstruktor F1, acara grand prix lan sirkuit balapane lan sing paling penting iku gawe artikel hasil lomba.
  3. Nganyari (update) Cithakan:Latest F1GP minimal dina Jumat sedurung ana lomba.
  4. Ngajukna artikel-artikel F1 sing wis apik meng artikel pilihan kaya Schumi, Alonso, lan esih akeh maning.

Cithakan sing arep dienggo[besut sumber]

Anggota[besut sumber]

Sing ana minat nggo gabung olih nulis jenenge dewek nang kene