Wikipedia:ProyekWiki Islam

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wikipedia:ProyekWiki Islam/box-header Iki iku ProyekWiki Islam nggo ngembangna artikel Islam

Tujuane[besut sumber]

Nyeimbangna sing maca muslim utawa Non-Muslim dadi Netral

Kewicaksanaane[besut sumber]

  • Ngowahi basa kon meng basa Banyumasan
  • Nambahna Referensi nang kabeh artikel.
  • Ngerampungna artikel Nabi Islam sekang wektu 2 minggu

Tugase Rika[besut sumber]

  1. Mbeneri artikel sing wis ana
  2. Gawe artikel anyar
  3. Ngurus Portal:Islam lan ngembangna

Kumpulan artikel[besut sumber]

Daftar pekerjaane[besut sumber]

Wikipedia:ProyekWiki Islam/Daftar Kerja

Penilean artikel[besut sumber]

Wikipedia:ProyekWiki Islam/Penilean

Anggotane[besut sumber]

Hal sing sing teyeng Rika lakukan[besut sumber]

Hal yang dapat Anda lakukan


Cithakan[besut sumber]

Diketik Cithakan Penganggoane
{{Panganggo anggota proyekwiki Islam}}
Wikipedia Islam.svg Panganggo iki iku anggota ProyekWiki Islam.
Kotak panganggo nggo anggota ProyekWiki iki.