Wikipedia:Pengumuman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti


Kaca pengumuman nampilna pencapaian-pencapaian penting oleh komunitas Wikipedia basa Banyumasan (map-bms). Sekiye, map-bms uwis nduwe 13.284 artikel, 8.963 panganggo sing kedaftar, 27.305 kaca (kabeh klebu artikel, kaca dhiskusi, pengalihan, lan liya-liyane), 487 berkas (file gambar, suara, video, dokumen, lan liya-liyane), lan uwis disunting nganti ping 210.234 kawit situs kiye dimolai. Depth map-bms sekiye yakuwe 8,58.

Pencapaian penting berikutnya[besut sumber]

Artikel

kaping-14.000

716 maning
Panganggo

kaping-25.000

16.037 maning
Halaman

kaping-100.000

72.695 maning
Suntingan

kaping-500.000

289.766 maning

Perkembangan jumlah artikel[besut sumber]

Tanggal Jumlah Jeneng artikel Sing Gawe #Wiki[1] #Wikipedia[2] #Panganggo[3] Suwene[4] Artikel/dina[5] Depth
21 Januari 2012 12.000 Cleopatra StefanusRA 103 3.975 3 dina 333 6,23
18 Januari 2012 11.000 Sempor Lor, Kaligondang, Purbalingga StefanusRA 106 3.978 7 dina 143 7,17
11 Januari 2012 10.000 Rambutan StefanusRA 108 3.940 3 dina 333 9,31
8 Januari 2012 9.000 Lubuk Pakam, Deli Serdang StefanusRA 4 dina 250
4 Januari 2012 8.000 Makasar, Makasar BaworBot 7 dina 143
28 Desember 2011 7.000 Aimere, Ngada BaworBot 4 dina 250
24 Desember 2011 6.000 Kabun, Rokan Hulu BaworBot 4 dina 250
20 Desember 2011 5.000 Kopo, Serang BaworBot 2097 dina 0
24 Maret 2006 1 Kabupaten Tegal Harvzsf -4019 dina 0

Sing pertama[besut sumber]

Deleng uga[besut sumber]

Pranala jaba[besut sumber]

  1. ^ Wiki: urutan wiki paling gedhe.
  2. ^ Wikipedia: urutan wikipedia sekang sing paling gedhe.
  3. ^ Panganggo: Jumlah panganggo sing kedaftar
  4. ^ Suwene: Suwene wektu sing diperlokna nggo nambah 1.000 artikel awit pencapaian sedurunge
  5. ^ 1.000 dibagi karo suwene dina nggo nambah 1.000 artikel awit pencapaian sedurunge