Wikipedia:Statistik

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gtk-redo-ltr.svg WP:S
Statistik Wikipedia

panganggo Wikipedia

Suntingan panganggo

Liya-liya

Kaca kiye isine statistik prakara Wikipedia basa Banyumasan.

Cacaeh artikel[besut sumber]

Cacaeh suntingan[besut sumber]

Cacaeh Kaca[besut sumber]

Cacaeh Kaca rintisan[besut sumber]

Cacaeh panganggo kedaftar[besut sumber]

Cacaeh gambar[besut sumber]

Frekuensi penggunaan[besut sumber]

Templat paling sering dingenggo[besut sumber]

Kategori paling sering dingenggo[besut sumber]

Berkas paling sering dingenggo[besut sumber]

Kaca sing paling sering dingenggo[besut sumber]

Artikel sing paling sering dituju[besut sumber]

Frekuensi penyuntingan[besut sumber]

Kaca sing paling sering disunting[besut sumber]

Kaca sing paling sering dikunjungi[besut sumber]

Artikel sing paling sering disunting[besut sumber]

Kaca dhiskusi panganggo sing paling sering disunting[besut sumber]

WikiCharts[besut sumber]

Deleng uga[besut sumber]