Statistik

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Statistik kaca
Kaca-kaca isi13.379
Kaca
(Kabeh kaca nang wiki kiye, klebu kaca dhiskusi, pangalihan, lan liya-liyané.)
29.405
Berkas sing diunggahna483
Statistik panyuntingan
Jumlah suntingan sapet Wikipedia dimolai210.283
Rata-rata suntingan saben kaca7,15
Statistik panganggo
Jumlah panganggo sing kedaftar (daftar anggota)13.748
Jumlah panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing nglakokna aktivitas nang 30 dina pungkasan)
20
Bot (daftar anggota)18
Pangurus (daftar anggota)1
Pengurus antarmuka (daftar anggota)0
Birokrat (daftar anggota)0
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (daftar anggota)4
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Pamriksa naraguna (daftar anggota)0
Naraguna wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Statistik liyane
Words in all content pages700.685