Statistik

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Statistik kaca
Kaca-kaca isi13.753
Kaca
(Kabeh kaca nang wiki kiye, klebu kaca dhiskusi, pangalihan, lan liya-liyané.)
30.215
Berkas sing diunggahna462
Statistik panyuntingan
Jumlah suntingan sapet Wikipedia dimolai213.339
Rata-rata suntingan saben kaca7,06
Statistik panganggo
Jumlah panganggo sing kedaftar (daftar anggota)15.038
Jumlah panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing nglakokna aktivitas nang 30 dina pungkasan)
16
Bot (daftar anggota)18
Pangurus (daftar anggota)1
Pengurus antarmuka (daftar anggota)0
Birokrat (daftar anggota)0
Pangawas (daftar anggota)0
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (daftar anggota)5
Pamriksa naraguna (daftar anggota)0
Naraguna wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Pengelola langganan dorong (daftar anggota)0
Users blocked from the IP Information tool (daftar anggota)0
Statistik liyane
Kata-kata di semua halaman konten687.520