Statistik

Statistik kaca
Kaca-kaca isi13.763
Kaca
(Kabeh kaca nang wiki kiye, klebu kaca dhiskusi, pangalihan, lan liya-liyané.)
30.292
Berkas sing diunggahna462
Statistik panyuntingan
Jumlah suntingan sapet Wikipedia dimolai213.848
Rata-rata suntingan saben kaca7,06
Statistik panganggo
Jumlah panganggo sing kedaftar (daftar anggota)15.316
Jumlah panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing nglakokna aktivitas nang 30 dina pungkasan)
13
Bot (daftar anggota)18
Pangurus (daftar anggota)2
Panata mukantara (daftar anggota)0
Birokrat (daftar anggota)0
Pangawas (daftar anggota)0
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pamardikan saka penggakan IP (daftar anggota)5
Pamriksa naraguna (daftar anggota)0
Naraguna wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Pengelola langganan dorong (daftar anggota)0
Users blocked from the IP Information tool (daftar anggota)0
Statistik liyane
Kata-kata di semua halaman konten684.908