Wikipedia:Daftar panganggo miturut dina ulang taun

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ulang taunne Tanggal 22 pebruari 2016 wingi