Wikipedia:Kedutaan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Gtk-redo-ltr.svg Embassy

Proyek Wikipedia kuwe sifate multibasa, nduweni wiki lewih sekang rongatus basa sing lagi aktif disusun lan sekitare satusan liyane siap diluncurna.

Welcome to the embassy of the Basa Banyumasan Wikipedia! If you have any announcements or questions regarding international issues of the Basa Banyumasan Wikipedia, you are invited to post them here or on the discussion page of this article.
Message to the embassy
Willkommen auf der Botschaft der banyumasanschsprachigen Wikipedia. Fragen und Vorschläge zu internationalen oder banyumasanschen Themen können hier oder auf der Diskussionsseite zur Botschaft gepostet werden.
Nachricht an die Botschaft
Bienvenue sur l'ambassade du Wikipédia dans la langue Banyumasanenne! Si vous avez une annonce ou demande concernant les questions internationales ou le wikipédia Banyumasan, vous pouvez la formuler ici ou sur la page de discussion de cet article.
Consulter des ambassadeurs
Benvenuto nell'ambasciata di Wikipedia in Banyumasanno! Se ha un commento o una domanda riguardante questioni internazionali o Wikipedia in Banyumasanno, è invitato a scrivere qui o sulla pagina di discussione di questo articolo.
Il messaggio all'ambasciata

Kedutaan Wikimedia uwis disusun nang meta kanggo dadi pusat sumber daya nggo ngrewangi masalah-masalah lintas basa – kabijakan bab situs lan piranti alus sing bakal mengaruhi awake dhewek kabeh, lan pranala antarbasa. Monggo deleng kacane nggo keterangan sing lewih rinci bab carane mbukak kedutaan nang basane Rika, utawa nggo ndaftarna Rika dadi duta.

Mailing list[besut sumber]

Mailing list Wikipedia-L kebukak kanggo kabeh wikiwan sekang kabeh basa lan bangsa. Basa utamane yakuwe basa Inggris, ningen basaliyane uga olih - sing liyane mbok menawa teyeng ngrewangi nerjemahna nek perlu (pesen dwibasa dikarepna banget!)

Duta[besut sumber]

Wong sing dadi Duta Wikipedia kudu mantau terus maring Kedutaanne, Wikipedia-L, lan Wikitech-L kanggo isu-isu sing ana gandhengane karo masyarakat sing diwakiline. Rika uga kudu nggatekna masyarakat multibasa sekabehane sing sacara lokal ngunggahna isu-isu lan pendapat sing teyeng mengaruhi utawa nguntungna kabeh pihak.

Daftar kabeh kedutaan karo dutane teyeng dideleng nang m:Wikipedia Embassy.

Isu sekiye[besut sumber]

Masalah-masalah internasional sekiye didiskusikna nang m:Wikimedia Embassy.

Deleng uga (See also)[besut sumber]

Bantuan terjemahan[besut sumber]

Mohon bantuan terjemah http://ms.wikipedia.org/wiki/1_SGM kepada bahasa Banyumasan secara lengkap untuk diguna sebagai template bagi rencana lainnya. Yosri (wicara) 11 Februari 2013 18.29 (UTC)