Kategori:Artikel sing perlu dirapikna

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Kangcithakan Cithakan:ArtikelRapikna

Nggo deleng perubahan teranyar nang kaca-kaca nang kategori iki, deleng Astamiwa:Perubahan terkait/Kategori:Artikel sing perlu dirapikna.

Kategori kiye nggabungna kabeh kaca sing kudu dirapikan. Kategori kiye dibagi-bagi nang tanggal termburi kaca disunting. Kaca kategori iki kudu kosong (kaca-kaca nang kategori iki kudu diwei parameter bulan nang cithakan {{rapikan}}-nya.) . Kategori kiye tujuane kanggo pemeliharaan halaman-halaman nang Wikipedia secara sistematis. Kategori kiye kuwe bagiyan sekang Pemeliharaan Wikipedia.


Mutakhirna halaman kiye


Kategori kiye sekiye ora nduwe artikel utawa média.