Wikipedia:ProyekWiki Biologi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mari wujudkan Visi Biologi!
Sugeng teka nang ProyekWiki Biologi!


Proyekwikibiologi.jpg


Cithakan:ProyekWiki Biologi sidebar Sugeng teka nang ProyekWiki pembeneri kualitas artikele sing topike biologi! ProyekWiki iki tujuane nggo ngatur sing arep dibeneri kualitas artikel-artikele sing topike biologi. Angger Rika arep melu nulung ProyekWiki iki, sogi jenenge Rika nang daftar Partisipan. Nuju meng Portal Biologi

Rencana kerja[besut sumber]

Gtk-redo-ltr.svg PW:BIO
PW:BIOLOGI

Rencana kerja portal iki:

  1. Ngembangna artikel-artikel, kususe stub, meng kelas sing lewih duwur sing bisa dilakokna karo penerjemahan utawa nggoleti referensi nang perpustakaan lan nggolet informasi nang internet.
  2. Ndata lan ngelompokna kabeh artikel sing topike biologi menurut skala kualitase.
    Carane:
  3. Konsistensi penganggoan cithakan {{taxobox}}; artikel-artikel sue sing esih nganggo cithakan {{Taxobox begin}} dkk kudune diganti karo {{taxobox}} ben seragam, gayane utawa warnane. Nggo daftar artikele, deleng pranala balike:
  4. Mbeneri taxobox nang artikel-artikel nang kategori Kategori:Automatic taxobox cleanup. Bisa dilakokna karo ngimpor cithakan sekang Wikipedia Basa inggris, utawa gawr cithakan taksonomi dewek.