Wikipedia:Rika Weruh Ora/29 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{title}}}
otak
  • "... nék dhewek lagi krasa kesel, tuli otak lan awak-e dhewek ngetokna reaksi lan kerja ekstra nganti ngasilna zat-zat kimia lan hormon sing teyeng ngasilna air mata?"
  • "... nék rata-rata won wadon ngucapna 7.000 tembung sedinane, anggere wong lanang mung 2.000 tembung?"
  • "... nék sekitare 90% penderita penyakit lupus kuwe wong wadon?
  • "... nék rata-rata wong kelangan 40 gutul 100 ler rambut saben dinane?"