Wikipedia:Rika Weruh Ora/21 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • "... nek Dialek Banten Lor utawa Jawa Serang kuwe dituturna utamane nang sisih lor Kabupaten Serang, Propinsi Banten? Dialek Banten Lor kiye dianggep dialek basa Jawa kuna tur akeh kenang pengaruh basa Sunda karo basa Betawi."
  • "... nek Mozart kuwe nduwe jeneng asli Johannes Chrysostomus Wolfgangus Gottlieb Mozart? Dheweke komponis musik klasik Eropa sing paling penting lan paling kondang nang donya."
  • "... nek negara Thailand jaman ganu cokan diarani Siam? Kata "Thai" (ไทย) nang basa Thai kuwe maknane kebebasan. "