Kabupaten Serang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kabupaten Serang
Logo Kabupaten Serang.jpg
Lambang Kabupaten
Motto: ---
Sesanti: ---: (---)
Gambar:--
150px
Dina Lair:---
Ibukota:Serang
Bupati:Drs.H.Taufik Nuriman.MM.MBA
Luas:---km² / --- Ha
Kecamatan:-- Kecamatan, -- Desa
Penduduk:
Kepadatan:
+/- ---
+/- --- / km²
Suku:Suku Banten, Suku Sunda, Suku Jawa lyy.
Agama:Islam, Protestan, Katolik, Hindu karo Budha
Basa: Basa Banyumasan dialek Banten Lor, Basa Sunda karo Basa Indonesia
Kode Tilpun:(0254 200252)
Situs web resmi:http://www.Serang.go.id/

Pambuka[sunting | besut sumber]

Geografis[sunting | besut sumber]

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Sosial & Ekonomi[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Situs Kependudukan dan Catatan Sipil Kabupaten Serang

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Kaca Utama