Musik

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | sunting sumber]

Musik kuwe tembunge sekang basa Yunani Μούσες Muse, "Déwa Nyanyi" kuwe tegesé seni kabèh sing ana gandhèng-cènèngé karo swara, bisa nganggo swara manungsa uga bisa nganggo swara piranti-piranti musik.

Jenis Musik[sunting | sunting sumber]

Perangkat/Piranti[sunting | sunting sumber]

Deleng Uga[sunting | sunting sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.