Tembang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Prakata[sunting | besut sumber]

Tembang kuwe rangkeyan syair nganggo irama sing wujude yakuwe swara penembang/penyanyi.

Jenis[sunting | besut sumber]

Uga Deleng[sunting | besut sumber]