Campursari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Campursari yakuwé .[1]

Delenga uga[sunting | besut sumber]

Réferènsi[sunting | besut sumber]

  1. [referensi]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.