Wikipedia:Rika Weruh Ora/26 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Benediktus IX
Benediktus IX
  • "... nék jeneng lengkap pengarang buku seri detektif Agatha Christie kuwe Agatha May Clarissa Miller Christie Mallowan?
  • "... nék Liga Inggris kuwe kompetisi Bal-balan paling akeh ditonton sadonya?"
  • "... nék Napoleon Bonaparte seneng banget karo jaran sing wernane putih, nganti dheweke duwe sekurang-kurange 50 ekor!""
  • "... nék Hitler dipilih nang Majalah "Time" dadi "Tokoh Taun Kiye" dong taun 1938?"
  • " ... nék Benediktus IX kepilih dadi paus dong umure 11 taun? Dheweke uga siji-sijine paus sing njabat nganti ping 3 nang periode sing kepisah!"
  • " ... nék baya sing tembe netes gedhene ping telune ukuran endog baya, panggonane sedurunge lair?"