Kontribusi panganggo kanggo StefanusRA

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Goleti kontribusineTidoknaUmpetna
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽
(paling anyar | paling lawas) Deleng (50 lewih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

9 September 2017

6 Desember 2014

15 Januari 2014

13 Januari 2014

10 Januari 2014

9 Januari 2014

(paling anyar | paling lawas) Deleng (50 lewih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)