Olahraga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prakata[sunting | besut sumber]

Olahraga kuwe asale sekang kata Olah karo Raga sing maknane: Kagiatan kanggo ngelatih tubuh utawa raga, ning jane maknane lewih luas, ora mung ragane sing dilatih uga Batin.


Cabang-Cabang[sunting | besut sumber]

Organisasi[sunting | besut sumber]


Deleng Juga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Kaca Utama