Olahraga Tradisional

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Olahraga tradisional Indonesia jane akeh pisan ning malah akeh sing meh punah merga kurang kagiatan-kagiatan pelestarian.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.