Olahraga Tradisional

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Olahraga tradisional Indonesia jane akeh pisan ning malah akeh sing meh punah merga kurang kagiatan-kagiatan pelestarian.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.