Wikipedia:Rika Weruh Ora/22 Januari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
  • "... nek Sate Tegal kuwe sate khas sekang daerah Tegal sing digawe sekang daging kambing utawa domba enom?"
  • "... nek Pelem kuwe asalé sekang nagara India? Tanduran pelem banjur nyebar nang tlatah tropis liyane, kalebu Asia Tenggara lan Indonesia."
  • "... nek Marie Curie kuwe wong wadon sing olih Hadiah Nobel nang rong bidang? Dheweke menangna Nobel Fisika taun 1903 lan Nobel Kimia taun 1911, lan bareng karo garwane Pierre Curie uga nemokna unsur radium."