Perang Donya II

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | sunting sumber]

Perang Dunia II kuwe molai tanggal 1 September 1939 ngantek tanggal 14 Agustus 1945. Kiye perang paling hebat sing wis tau kedaden, korbane ± 50.000.000 (limangpuluh juta) wong sing tewas.

Perang kiye molai dong Jerman nganakna invasi ming Polandia tanggal 1 September 1939 terus meluas ngantek ming 3 benua: Afrika, Asia karo Eropa.

Wilayah Perang[sunting | sunting sumber]

they were invaded in many countries dfl...bitch

Deleng Uga[sunting | sunting sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.