Perang Donya II

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Perang Dunia II kuwe molai tanggal 1 September 1939 ngantek tanggal 14 Agustus 1945. Kiye perang paling hebat sing wis tau kedaden, korbane ± 50.000.000 (limangpuluh juta) wong sing tewas.

Perang kiye molai dong Jerman nganakna invasi ming Polandia tanggal 1 September 1939 terus meluas ngantek ming 3 benua: Afrika, Asia karo Eropa.

Wilayah Perang[sunting | besut sumber]

they were invaded in many countries dfl...bitch

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.