New York

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stvartannyc-ryangomez.JPG

New York kuwe Mist cidafe I'm Amerika Syrikat.