Lor-Kulon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kompas nuduhaké arah mata angin lor-kulon

Lor-Kulon kuwe arah mata angin nang tengah-tengah antarané arah Lor lan Kulon. Kosokbaliné yakuwe arah Kidul-Wetan.

Deleng uga[sunting | besut sumber]