Kidul

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kompas kanthi arah kidul diwènèhi werna ireng

Kidul (basa Indonesia:Selatan, basa Inggris:South) kuwe salah siji arah mata angin, angger nang peta, arah kiye biasa anane nang sisi ngisor.

Lawan arah kidul kiye yakuwe lor.

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.