Kulon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kompas nuduhaké arah kulon

Kulon (basa Indonesia:Barat, basa Inggris:West) kuwe salah siji arah mata angin. Angger nang peta, arah kiye biasa anane nang sisi kiwe.

Lawan arah kulon kiye yakuwe arah Wetan.

Deleng Uga[sunting | besut sumber]