Wetan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kompas

Wetan (basa Indonesia:Timur, basa Inggris:East) kuwe salah siji arah mata angin. Angger nang peta, arah kiye biasa anane nang sisi tengen.

Lawan arah wetan kiye yakuwe arah kulon.

Deleng Uga[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.