Wetan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kompas

Wetan (basa Indonesia:Timur, basa Inggris:East) kuwe salah siji arah mata angin. Angger nang peta, arah kiye biasa anane nang sisi tengen.

Lawan arah wetan kiye yakuwe arah kulon.

Deleng Uga[sunting | Owah sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.