Lor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Dom kompas kanthi arah lor ditandhani werna abang

Lor (basa Indonesia:Utara, basa Inggris:North) kuwe salah siji pedoman arah mata angin. Angger nang peta, arah lor kiye biasane ana nang sisi duwur.

Lawan arah lor kuwe arah Kidul.

Deleng Uga[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.