Kidul-Wetan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kompas sing nuduhaké arah kidul-wetan

Kidul-Wetan kuwe arah mata angin nang tengah-tengah antarané arah kidul lan wetan. Arah kidul-wetan kiye kosokbaliné Lor-Kulon.

Deleng uga[sunting | besut sumber]