Lor-Wetan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Kompas nuduhaké arah lor-wetan

Lor-Wetan kuwe arah mata angin nang tengah-tengah antarané arah Lor lan Wetan. Kosok baliné yakuwe arah Kidul-Kulon.

Deleng uga[sunting | besut sumber]