Kidul-Kulon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kompas nuduhaké arah kidul-kulon.

Kidul-Kulon kuwe arah mata angin nang tengah-tengah antarané arah Kidul lan Kulon. Kosok baliné yakuwe arah Lor-Wetan.

Deleng uga[sunting | besut sumber]