Tengen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
A right-handed Cartesian coordinate system, nggambarna x (right/tengen-left/kiwe), y (forward/maju-backward/mundur) lan z (up/nduwur-down/ngisor) axes relative to a human being.

Tengen (basa Indonesia:Kanan, basa Inggris:Right) bisa ateges:

  1. sisih, arah kosokbalèn saka kiwe
  2. Aliran politik sing konservatif
  3. Arah wetan nek wong madhep utawa tumuju ngalor. Contone: Nek wong mlaku ngalor, banjur ménggok nengen kuwe tumuju maring arah wetan.


Disambig.svg
Kaca/Halaman kiyé disambiguasi — isiné navigasi kanggo nuju nang artikel liyané sing mèmper utawa bisa artikel sing mèh padha jenengé. Angger ana pranala tumuju halaman kiyé, apiké Rika/Sira ngleresaké pranala supaya tumuju halaman sing bener (dimaksud).