Kiwe

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
A right-handed Cartesian coordinate system, nggambarna x (right/tengen-left/kiwe), y (forward/maju-backward/mundur) lan z (up/nduwur-down/ngisor) axes relative to a human being.

Kiwe bisa ateges:

  1. sisih, arah kosokbalèn sekang tengen
  2. Aliran politik sing progresif. Biasané kaum kiri nduwèni haluan paham sing dasare sekang pikirane Karl Marx.
  3. Arah Kulon, nek wong madhep utawa tumuju ngalor.


Disambig.svg
Kaca/Halaman kiyé disambiguasi — isiné navigasi kanggo nuju nang artikel liyané sing mèmper utawa bisa artikel sing mèh padha jenengé. Angger ana pranala tumuju halaman kiyé, apiké Rika/Sira ngleresaké pranala supaya tumuju halaman sing bener (dimaksud).