Brebes

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kota Brebes
Kabupaten
Kabupaten Brebes
Luas
---
Penduduk
---
Kecamatan
1
Desa/Kelurahan
---/---

Kota Brebes kuwe ibukota kabupaten Brebes.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.