Brebes

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Kota Brebes
Kabupaten
Kabupaten Brebes
Luas
---
Penduduk
---
Kecamatan
1
Desa/Kelurahan
---/---

Kota Brebes kuwe ibukota kabupaten Brebes.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.