Kabupaten Purworejo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kabupaten Purworejo
Lambang Purworejo.jpg
Lambang Kabupaten
Motto: --- ()
Sesanti: --- (berirama)
Dina Dadi: 05 oktober
Ibukota: Purworejo
Bupati: ---
Luas: --- km²
Kecamatan: 16 Kecamatan
Penduduk:
Kepadatan:
+/- ---
+/- --- / km²
Suku: Suku Jawa lyy.
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu, Kong Hu Cu karo Budha
Basa: Basa Jawa karo Basa Indonesia
Kode Tilpun: (0275)
Situs web resmi: Situs Resmi Pemkab Purworejo

Kabupaten Purworejo kuwe salah siji kabupaten nang Jawa Tengah sing enggone nang wilayah wetan, kota Purworejo kuwe ibukota kabupatene, kota-kota liyane : kutoarjo, ---, --- lly. Luas wilayah Kabupaten kiye ± --- km² Jumlah Penduduk: --- jiwa.

Geografis[sunting | besut sumber]

Enggon Wilayah : --- bujur wetan karo --- lintang kidul.

Bates Wilayah : Sisi wetan batese karo yogyakarta, sisi kidul batese karo samudara india uga, sisi kulon batese karo kebumen, sisi lor batese karo wonosobo karo magelang.

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Jumlah kecamatan nang Kabupaten kiye ana 16:

Ekonomi & Sosial[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]