Cithakan:Jawa Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Cithakan iki teyeng diwenehi prefiks. Kanggo parameter lan conto penganggoane, deleng Cithakan:Indonesia#Parameter.