Cithakan:Jawa Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Cithakan iki teyeng diwenehi prefiks. Kanggo parameter lan conto penganggoane, deleng Cithakan:Indonesia#Parameter.