Cithakan:Jawa Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Cithakan iki teyeng diwenehi prefiks. Kanggo parameter lan conto penganggoane, deleng Cithakan:Indonesia#Parameter.