Kabupaten Magelang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
{{{jeneng}}}
Lambang Kabupaten Magelang.jpg
Lambang {{{jeneng}}}
Moto: Magelang Gemilang: Gemah Ripah Iman Cemerlang
kap


Locator kabupaten magelang.png
Peta lokasi {{{jeneng}}}
Koordinat: 7° 28′ 0″ S, 110° 13′ 0″ E
Provinsi Jawa Tengah
Dasar hukum UU No. 13/1950
Tanggal Peresmian -
Ibu kota Kota Mungkid
Pemerintahan
 - Bupati {{{jeneng kepala daerah}}}
 - DAU Rp. 669.259.369.000,-(2011)[1]
Luas 1.085,73 km2
Populasi
 - Total 1.204.974 jiwa (2008)
 - Kepadatan 1.109,83 jiwa/km2
Demografi
 - Kode area telepon +62293
Pembagian administratif
 - Kecamatan 21
 - Kelurahan 367 Desa / 5 Kelurahan
Simbol khas daerah
 - Situs web http://www.magelangkab.go.id/

Kabupaten Magelang kuwe salah siji kabupaten nang Jawa Tengah sing enggone nang wilayah wetan, Kota Mungkid kuwe ibukota kabupatene, kota-kota liyane : ---, ---, --- lly. Luas wilayah Kabupaten kiye ± --- km² Jumlah Penduduk: --- jiwa.

Geografis[sunting | besut sumber]

Enggon Wilayah : --- bujur wetan karo --- lintang kidul.

Bates Wilayah : Sisi wetan batese karo ---, sisi kidul batese karo --- uga, sisi kulon batese karo ---, sisi lor batese karo --- karo ---.

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Jumlah kecamatan nang Kabupaten kiye ana ---:

Ekonomi & Sosial[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Deleng Uga[sunting | besut sumber]

Referensi[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]