Kabupaten Pekalongan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Kabupaten Pekalongan
Lambang Kabupaten Pekalongan.JPG
Lambang Kabupaten
Motto: --- (---)
Sesanti: --- (---)
Dina Dadi: ---
Ibukota:Kajen
Bupati: ---
Luas: --- km²
Kecamatan: --- Kecamatan
Penduduk:
Kepadatan:
+/- ---
+/- --- / km²
Suku:Suku Jawa lyy.
Agama:Islam, Protestan, Katolik, Hindu, Kong Hu Cu karo Budha
Basa: Basa Jawa karo Basa Indonesia
Kode Tilpun: (---)
Situs web resmi:Situs Resmi Pemkab Pekalongan

Kabupaten Pekalongan kuwe salah siji kabupaten nang Jawa Tengah sing enggone nang wilayah wetan, kota Kajen kuwe ibukota kabupatene, kota-kota liyane : ---, ---, --- lly. Luas wilayah Kabupaten kiye ± --- km² Jumlah Penduduk: --- jiwa.

Geografis[sunting | besut sumber]

Enggon Wilayah : --- bujur wetan karo --- lintang kidul.

Bates Wilayah : Sisi wetan batese karo ---, sisi kidul batese karo --- uga, sisi kulon batese karo ---, sisi lor batese karo --- karo ---.

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Jumlah kecamatan nang Kabupaten kiye ana ---:

Ekonomi & Sosial[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Deleng Uga[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.