Dina Dadi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dina dadi kuwe umum dipadakna maknane karo dina kelairan, ning angger dina dadi biasane dienggo kanggo kelairan resmi sing penetapane nganggo syarat-syarat administratif contone dina dadi wilayah administratif, penetapan undang-undang utawa peraturan lyy.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.