Dina Dadi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Dina dadi kuwe umum dipadakna maknane karo dina kelairan, ning angger dina dadi biasane dienggo kanggo kelairan resmi sing penetapane nganggo syarat-syarat administratif contone dina dadi wilayah administratif, penetapan undang-undang utawa peraturan lyy.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.