Dina Dadi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dina dadi kuwe umum dipadakna maknane karo dina kelairan, ning angger dina dadi biasane dienggo kanggo kelairan resmi sing penetapane nganggo syarat-syarat administratif contone dina dadi wilayah administratif, penetapan undang-undang utawa peraturan lyy.