Kabupaten Rembang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kabupaten Rembang
Lambang Rembang.jpg
Lambang Kabupaten
Motto: --- (---)
Sesanti: --- (---)
Dina Dadi: ---
Ibukota: Rembang
Bupati: ---
Luas: --- km²
Kecamatan: --- Kecamatan
Penduduk:
Kepadatan:
+/- ---
+/- --- / km²
Suku: Suku Jawa lyy.
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu, Kong Hu Cu karo Budha
Basa: Basa Jawa karo Basa Indonesia
Kode Tilpun: (---)
Situs web resmi: Situs Resmi Pemkab Rembang

Pambuka[sunting | besut sumber]

Kabupaten Rembang kuwe salah siji kabupaten nang Jawa Tengah sing enggone nang wilayah wetan, kota Rembang kuwe ibukota kabupatene, kota-kota liyane : ---, ---, --- lly. Luas wilayah Kabupaten kiye ± --- km² Jumlah Penduduk: --- jiwa.

Geografis[sunting | besut sumber]

Enggon Wilayah : --- bujur wetan karo --- lintang kidul.

Bates Wilayah : Sisi wetan batese karo Kabupaten Tuban, sisi kidul batese karo Kabupaten Blora uga, sisi kulon batese karo Kabupaten Pati, sisi lor batese karo laut Jawa karo Kabupaten Jepara.

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Jumlah kecamatan nang Kabupaten kiye ana ---:

Ekonomi & Sosial[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Propinsi Jawa Tengah