Kota Mungkid

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Loka Wisata Candi Mendhut, Kota Mungkid

Kota Mungkid kuwe salah siji kota ing Jawa Tengah kang dadi ibukotane Kabupaten Magelang. Kota Mungkid diresmikake marang Bupatine Magelang Drh. Soepardi rikaya tanggal 22 Maret 1984. Nganti saiki, tanggal kuwe didadekke ulang tahune Kota Mungkid.