Seni lan Budaya Brebes

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Budaya[sunting | besut sumber]

Budaya sing urip nang dhaerah Brebes yakuwe campuran antara budaya Jawa karo budaya Sunda. Budaya campuran kiye biasa diarani budaya Banyumasan.

Kesenian[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Kabupaten Brebes