Sirampog, Brebes

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Kecamatan Sirampog)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sirampog
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Brebes
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
67,03 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Sirampog kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Brebes, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Pembagiyan administratif[sunting | besut sumber]

Kecamatan Sirampog dibagi dadi 13 desa yakuwe:[2]

  1. Batursari
  2. Benda
  3. Buniwah
  4. Dawuhan
  5. Igirklanceng
  6. Kaligiri
  7. Kaliloka
  8. Manggis
  9. Mendala
  10. Mlayang
  11. Plompong
  12. Sridadi
  13. Wanareja


Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Sirampog, Brebes Cithakan:Kabupaten Brebes