Brebes, Brebes

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Kecamatan Brebes)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecamatan Brebes
Kabupaten
Kabupaten Brebes
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Brebes kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Brebes.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.